Jedzenie na zamówienie dla pracowników – skontaktuj się z nami!

 

Zamówienie posiłków z dostawą jest zazwyczaj dostępne od ręki i przeznaczone do natychmiastowego spożycia. Nasze jedzenie na zamówienie obejmuje gorące, już przygotowane pyszne posiłki. Dostawa gotowych obiadów do biur jest obecnie największą branżą dostarczania posiłków. 

Zamówienie dostawy zazwyczaj wiąże się z kontaktem z lokalną restauracją przez telefon lub Internet co zajmuje bardzo dużo czasu. Zamawianie przez aplikacje jest dostępne w wielu krajach, w których restauracje oferują menu online. Od 1995 r. Firmy takie jak Waiter.com mają własne aplikacje, w których klienci zamawiają jedzenie w pobliskich restauracjach, które nawiązały współpracę z platformą.

W Polsce takim rozwiązaniem jest platforma do zamawiania posiłków E-lunch. Posiłki pracownicze w gastronomii to coraz częściej oferowane przez firmy rozwiązanie.

Platforma E-lunch pozwala w szybki sposób zamówić posiłki dla pracowników do Twojego lunch do biura  online bezpośrednio ze swojej aplikacji która jest dostępna dla użytkowników zarówno komputera jak i telefonu.

Nasze miejsce na lunch – każdy z pracowników zamawia posiłek dostosowany do swoich potrzeb oraz obowiązującej go diety. W taki sposób każdy może otrzymać jedzenie na zamówienie jakiego potrzebuje.

Aplikacja pozwala złożyć zamówienie nawet na cały tydzień oraz zapłacić za wszystko przelewem dzięki czemu nie musimy martwić się o codzienny lunch.

 

914 translation by H. Rackham "But I must explain to you how all this mistaken idea of denouncing pleasure and praising pain was born and I will give you a complete account of the system, and expound the actual teachings of the great explorer of the truth, the master-builder of human happiness. No one rejects, dislikes, or avoids pleasure itself, because it is pleasure, but because those who do not know how to pursue pleasure rationally encounter consequences that are extremely painful. Nor again is there anyone who loves or pursues or desires to obtain pain of itself, because it is pain, but because occasionally circumstances occur in which toil and pain can procure him some great pleasure. To take a trivial example, which of us ever undertakes laborious physical exercise, except to obtain some advantage from it? But who has any right to find fault with a man who chooses to enjoy a pleasure that has no annoying consequences, or one who avoids a pain that produces no resultant pleasure?" Section 1.10.33 of "de Finibus Bonorum et Malorum", written by Cicero in 45 BC "At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi sint occaecati cupiditate non provident, similique sunt in culpa qui officia deserunt mollitia animi, id est laborum et dolorum fuga. Et harum quidem rerum facilis est et expedita distinctio. Nam libero tempore, cum soluta nobis est eligendi optio cumque nihil impedit quo minus id quod maxime placeat facere possimus, omnis voluptas assumenda est, omnis dolor repellendus. Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet ut et voluptates repudiandae sint et molestiae non recusandae. Itaque earum rerum hic tenetur a sapiente delectus, ut aut reiciendis voluptatibus maiores alias consequatur aut perferendis doloribus asperiores repellat."

O nas

Wieloletnie doświadczenie pozwoliło nam poznać potrzeby zarówno RESTAURATORA jak i FIRMY, dzięki czemu stworzyliśmy platformę z funkcjonalnościami wspierającymi każdy etap organizowania posiłków.

Nasze marki

Stale dążymy do osiągnięcia jak najwyższych standardów i jakości naszych produktów i usług

Etapy wprowadzenia aplikacji e-Lunch na rynek

Z aplikacji e-Lunch korzystają obiekty gastronomiczne oraz firmy zamawiające posiłki na terenie całej Polski!

2019

Platforma dostępna w dwóch wersjach językowych za pomocą infokiosku, komputera i aplikacji mobilnej

2017 / 2018

Rozwój platformy dostosowany do potrzeb użytkowników, dodanie nowych funkcjonalności

2016

Wdrożenie pierwszych klientów firmowych i  restauratorów

2015

Testowanie platformy na własnej restauracji

2014

Rozpoczęcie prac nad platformą